DDR3 Ram 

Der er 27 varer.

DDR3 RAM

Billige RAM, god service og hurtig levering

DDR3 RAM er det der skal til, hvis din computer er begyndt at blive sløv. Husk der er forskel på DDR3 og DDR2 RAM, så du skal undersøge hvilke ram din computer bruger, inden du køber nogen. Her på siden får du altid faste lave priser på RAM, oplever god service og får leveret hurtigt.

Se vores...

DDR3 RAM

Billige RAM, god service og hurtig levering

DDR3 RAM er det der skal til, hvis din computer er begyndt at blive sløv. Husk der er forskel på DDR3 og DDR2 RAM, så du skal undersøge hvilke ram din computer bruger, inden du køber nogen. Her på siden får du altid faste lave priser på RAM, oplever god service og får leveret hurtigt.

Se vores mange gode tilbud på DDR3 RAM her på siden.

Husk at opgradere din computer med flere RAM

Der kommer et tidspunkt i enhver computers liv, hvor dens hukommelse er fyldt op, og hvis ikke du ’fodrer’ den med mere hukommelse, vil den blive sløv og opføre sig underligt. Heldigvis er de fleste i dag klar over, at det problem kan løses med flere RAM, da det giver bedre ydelse.

I dag kører de fleste nye stationære og bærbare computere med hukommelsesmodulet DDR3 RAM.

Hvad er DDR3 RAM?

DDR3 er storebror til DDR2 RAM, og med en bedre ydelsesevne bruger DDR3 RAM mindre af computerens strøm. Hvor det tidligere DDR2 RAM brugte en masse energi på at huske alt det, du gerne ville have den til at huske, er det nu ingen sag med DDR3.

RAM kan bruges til at udvide computerens hukommelse, hvis den er ved at være opbrugt - og af samme årsag sænker og sløver computerens ydeevne, hvilket giver en ringere brugeroplevelse.

Vi anbefaler at du holder dig til at købe den type RAM, som din computer i forvejen kører på. Dvs. at hvis din computer kører på DDR2 RAM, så bør du opgradere den med de samme RAM, og ligeledes bør du opgradere computerens DDR3 RAM med DDR3-blokke.

Tag højde for dit RAM-behov

I dag bruges computere vidt forskelligt, hvor nogle laver lektier og surfer på dem, mens andre bruger deres PC til tungere arbejde, som eksempelvis video- og billedredigering, eller spiller spil, der ofte kræver en meget høj ydeevne.

Hvad end du bruger din computer til, er det værd at vide, at flere RAM ofte kan være den helt rette løsning, når de programmer eller spil, du benytter, bærer præg af lange ventetider og gør dig utålmodig.

DDR3 RAM egner sig specielt godt til stationære og bærbare som skal bruges af gamere, grafikere og andre IT-folk, der har brug for en computer med masser af plads og hurtig ydeevne. Her på Ram For Alle sælger vi billige DDR3 RAM på 1333MHz, 2133MHz, 1066MHz, 2400MHz og 1600MHz, så du nemt kan holde din computers hukommelse opdateret og får glæde af en tidssvarende ydelse.

Det er blevet nemt at installere nye RAM

Mange tror fejlagtigt, at det kræver en hel ingeniøruddannelse at installere nye RAM. Det er dog ikke helt tilfældet, da RAM i dag er bygget så smart, at det ikke kan lade sig gøre at montere dem forkert. Dine nye DDR3 RAM skal faktisk bare klikkes fast på bundkortet, hvor de kun kan sættes i bundkortets sokkel på én bestemt måde.

Derfor er det eneste du skal være særligt opmærksom på, at du husker at bestille den korrekte RAM-type, så de kan tale sammen med dine nuværende.

 

God service og RAM til skarpe priser

Spørger du os, skal nye RAM ikke koste en formue. Vi synes ikke det er rimeligt, at det skal koste alverden, bare fordi man skal have ny energi til computeren.

Af samme årsag sælger vi vores produkter til nogle af branchens skarpeste priser, ligesom vi leverer hurtigt – faktisk allerede indenfor 1-3 arbejdsdage. 

Du skal i øvrigt altid være velkommen til at udfylde vores kontakt-formular, som du finder under menupunktet ”Kontakt Os”, hvis du har spørgsmål til hvilken RAM-type, du skal bruge, spørgsmål til hastighed etc.

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, hjælpe dig med at få bestilt de rigtige DDR2 eller DDR3 RAM og sende hurtigt.

Køb nye RAM her og modtag din bestilling allerede inden for 1-3 arbejdsdage.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mindre
Mere
Viser 25 - 27 af 27 varer
ACCEPTER

Denne side bruger cookie for at forbedre din handleoplevelse