DDR2 Ram 

Der er 14 varer.

DDR2 RAM

Køb DDR2 RAM og giv din computer nyt liv.

Er din computer begyndt at blive lidt sløv i betrækket, eller opfører den sig bare underligt? Så er det måske ved at være tid til mere RAM. DDR2 RAM er din computers hukommelse, og jo mere hukommelse din computer har, jo bedre kører og performer den. Her på 109.201.154.65/~ramforalle leverer vi ...

DDR2 RAM

Køb DDR2 RAM og giv din computer nyt liv.

Er din computer begyndt at blive lidt sløv i betrækket, eller opfører den sig bare underligt? Så er det måske ved at være tid til mere RAM. DDR2 RAM er din computers hukommelse, og jo mere hukommelse din computer har, jo bedre kører og performer den. Her på 109.201.154.65/~ramforalle leverer vi billige DDR2 RAM til dig og din computer.

Mere om DDR2 RAM

”Double Data Date” og ”Random Access Memory”, måske bedre kendt som DDR RAM og DDR2 RAM, er begge hukommelsesmoduler til bærbare og stationære computere. Før DDR brugte man SDR, som dengang blot kunne håndtere data med den halve hastighed af, hvad DDR klarer i dag.

Som teknologien skred frem og processorer blev mere kraftfulde og krævende, var almindelig DDR ikke tilstrækkelig længere, og derfor kom DDR2 RAM på banan i år 2003. DDR2 har et nyt og smart indre ur, der gør det muligt at køre med den halve hastighed på data bus, hvilket gør det muligt for den at klare en højere bus hastighed. En bus skal forstås som (del)systemer, der overfører datakommunikation mellem computerens komponenter, som eksempelvis digital hukommelse.

Effekten af at installere nye RAM?

Når din computer giver dig grå hår og byder på lange ventetider, kan det skyldes at tiden ganske enkelt er løbet fra den. I takt med at der kommer ny software på markedet, stilles der stadigt højere krav til din computers evne til at håndtere disse programmer. Husk på at information fra styresystemskomponenter, software og øvrig data lagres i dine RAM, og i takt med at de datemængder stiller større krav, har din maskine brug for ny og større ”hjernekapacitet”. Det kan du give den ved at installere nye DDR2 RAM, hvis det er den RAM type, som din computer besidder.

Det er med andre ord ikke altid meget, der skal til, for at få en computer, der er sløv og doven, til at fungere tilfredsstillende igen.  

DDR2 eller DDR3 RAM?

DDR3 er stadig forholdsvis ny på computermarkedet, og derfor kører en ældre computer ofte bedre med DDR2 RAM, da denne RAM-type vil være det dominerende hukommelsesmodul i computeren. Dog er DDR2 og DDR3 RAM uforenelige, så man behøver ikke frygte for sin gamle computeres tilstand, hvis man har sat DDR3 Ram i den.

Her på RamForAlle.dk sælger vi DDR2 RAM til overkommelige priser på bushastigheder med 533MHz, 667MHz, 800MHz og 1066MHz. Er du i tvivl om, om du skal købe DDR2 eller DDR3 til din computer kan du også læse mere om DDR3 RAM her på siden.

Billige RAM og god service

Vi er af den overbevisning, at det ikke behøver at koste store summer at få din computer til at køre godt igen. Derfor er vores priser sat i et prisleje, hvor vi er yderst konkurrencedygtige og kan tilbyde vores kunder en absolut fair priser.

Derudover sidder vi klar til at give dig svar på de spørgsmål, som driller dig. Derfor er du mere end velkommen til at stille os dine spørgsmål ved at udfylde ’kontakt os formularen’, som du finder under menu punktet ’Kontakt os’. Så er du sikker på at modtage de helt korrekte RAM og hurtigt få din computer til at køre bedre. 

Find dine RAM her på RAMFORALLE.dk og få leveret inden for 1-3 arbejdsdage.

Vi ser fem til at høre fra dig.

Mindre
Mere
Viser 1 - 14 af 14 varer
ACCEPTER

Denne side bruger cookie for at forbedre din handleoplevelse